Nyhedsbrev

Vi udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve. Tilmeld dig her på siden og modtag senest nyt fra Herregården Hessel direkte i din indbakke

Betingelser for nyhedsbreve hos Herregården Hessel

Medlemmerne har ved oprettelse af e-mail abonnement hos Herregården Hessel accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

Igennem nyhedsbrevene deler Herregården Hessel sin viden med dig. Udgangspunktet er nyheder omkring museet og indholdet kan være kommende udstillinger, aktiviteter og information om nyheder i museumsbutikken. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at informationen modtages på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

Indsamling af data

Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Herregården Hessel registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug.

Afmelding af e-mail abonnement

Medlemmerne kan til enhver tid afmelde nyhedsabonnementet og ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via nyhedsbrevene.

Dine rettigheder

Medlemmernes rettigheder i forbindelse med Herregården Hessels behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger og medlemmerne har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Herregården Hessel har registreret om dig.

Herregården Hessel følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik