Nyhedsbrev

Vi udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve. Tilmeld dig her på siden og modtag senest nyt fra Herregården Hessel direkte i din indbakke

Betingelser for nyhedsbreve hos Herregården Hessel

Medlemmerne har ved oprettelse af e-mail abonnement hos Herregården Hessel accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

Igennem nyhedsbrevene deler Herregården Hessel sin viden med dig. Udgangspunktet er nyheder omkring museet og indholdet kan være kommende udstillinger, aktiviteter og information om nyheder i museumsbutikken. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at informationen modtages på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

Indsamling af data

Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Herregården Hessel registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug.

Afmelding af e-mail abonnement

Medlemmerne kan til enhver tid afmelde nyhedsabonnementet og ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via nyhedsbrevene.

Dine rettigheder

Medlemmernes rettigheder i forbindelse med Herregården Hessels behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger og medlemmerne har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Herregården Hessel har registreret om dig.

Herregården Hessel følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik

Nyhedsbrev juni 2024

Sæson 2024 er begyndt og der kommer heldigvis gæster og besøger os, selvom vejret har været vådt. Vi modtager gæsterne, og fortæller om året 1870, så både herskabet og tjenestefolkene får deres historie fortalt. 

Sæsonen blev skudt godt i gang med jubilæumsreception for Hessels Venner den 30. april. Her mødte langt over 100 mennesker op og fejrede de frivilliges mange gode kræfter på herregården gennem tiderne. Om aften til Valborgaften var der også meget flot besøgstal. Bål, fællessang og fortælling ved Holger Jessen samt kaffe og kage på en flot sommeraften.

I anledningen af Hessels Venners jubilæum blev der udgivet en fin bog om foreningen. Bogen er støttet af Vestjysk Bank og Velux og kan købes på Hessel for 100 kr. eller når Hessels Venner er rundt til aktiviteter. Som medlem af Hessels Venner 2024 er den gratis.

På søndag har vi herregårdskoncert med Jættebanden og Stig Rossen, og vi har solgt rigtig mange billetter, så teltet er fyldt. Vi glæder os til en dejlig søndag med god musik, smuk udsigt og mange glade folk. Koncerten er i samarbejde med Hvalpsund Borgerforening. Den er støttet af Vestjysk Bank.

Hessels Venners Laug er i de næste 4 dage meget aktive. I dag torsdag er der 10 retters menu gennem Farsø – smag på Farsø og her deltager der øl- og køkkenpigelauget. På lørdag den 15. juni er der 30 års jubilæum for Hvalpsund Turistinformation og både lørdag og søndag i weekenden er der Haubro Traktortræf, og begge steder er der også repræsentation fra flere af laugene på Hessel.

I sidste uge modtog det nye dragtlaug 10.000 kr. fra Spar Nord. Nu bliver det muligt at få lavet dragter til vores bryllupsoptog på Høstdag, som bedre kan formidle tidens mode. Pengene bliver uddelt fredag den 14. juni i Løgstør. Og dragtlauget var på inspirationstur til Vesthimmerlands Museum i mandags.

I sommerferien har vi 3 spiselige aktiviteter, som vi kalder Smag på Hessel.

Store kagedag søndag den 7. juli kl. 14. Alt det kage du kan spise for 150 kr. Børn reduceret pris. Ingen forudbestilling – bare mød op.

Frokost med snaps lørdag den 20. juli kl. 12. Rugbrød med pålæg samt snapsesmagsprøver til 180 kr. Billet på info@herregaarden-hessel.dk eller 98 63 81 25. Begrænset pladser.

Frokost med øl søndag den 28. juli kl. 12. Flæskeæggekage med ølsmagsprøver til 180 kr. Billet på info@herregaarden-hessel.dk eller 98 63 81 25. Begrænset pladser.

Og så nærmer sommerferien sig og i næste nyhedsbrev vil dette sommerferieprogram fremlægges.

Mange sommerhilsner fra

Elisabeth Barfod Carlsen

Museumsleder